Τι μυρωδιά – Νέο αυτοκίνητο ή αποσμητικό χώρου;

Δεν υπάρχει τίποτα σαν τη μυρωδιά ενός νέου αυτοκινήτου, αυτή η καθαρή φρέσκια μυρωδιά είναι αναμφισβήτητη. Συγκριτικά δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να μπεις σε ένα αυτοκίνητο που μυρίζει. Συχνά η μυρωδιά μπορεί να είναι αποτέλεσμα του είδους της εργασίας που κάνει το άτομο. αγρότης, εκτροφέας σκύλων κ.λπ. που όλα αφήνουν πίσω τους τη δική τους χαρακτηριστική μυρωδιά. Εάν είστε ο τύπος του ατόμου που ανησυχεί για το πώς μυρίζει το αυτοκίνητό σας, τότε τα αποσμητικά χώρου θα μπορούσαν να είναι η απάντηση.

Πολλοί από τους σημερινούς κατασκευαστές αρωματικα αυτοκινητου οχημάτων παρέχουν μια σειρά από αρωματικά αποσμητικά χώρου για τα οχήματά τους. Πέρασαν οι μέρες που κρεμούσατε ένα αποσμητικό σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον καθρέφτη σας ως συμβολική χειρονομία. Τα σημερινά οχήματα διαθέτουν ειδικούς διαχύτες αποσμητικού που έχουν τοποθετηθεί στο ταμπλό. Αυτοί οι διαχυτές είναι ειδικά σχεδιασμένοι και τοποθετημένοι για να διανέμουν το επιλεγμένο άρωμα σε όλο το αυτοκίνητο. Χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο σύστημα εξαερισμού του οχήματος, το αποσμητικό είναι τοποθετημένο έτσι ώστε το άρωμά του να κυκλοφορεί ομοιόμορφα σε όλο το αυτοκίνητο. Δίνοντας στους επιβάτες των πίσω και των μπροστινών καθισμάτων που μυρίζουν ανοιξιάτικα λουλούδια, σανταλόξυλο, γιασεμί ή οποιοδήποτε από μια σειρά άλλων αρωμάτων που είναι διαθέσιμα αυτές τις μέρες, ακόμα και αυτό ενός νέου αυτοκινήτου.

Αυτοί οι ενσωματωμένοι διανομείς αποσμητικού χώρου χρησιμοποιούν συχνά κάποια μορφή φυσιγγίου για να παρέχουν το άρωμα που χρειάζεστε. Γρήγορα και εύκολα στην αντικατάσταση, αυτά τα φυσίγγια μπορούν απλά να αντικατασταθούν όταν τελειώσει το παλιό άρωμα ή αν θέλετε να αλλάξετε το άρωμα. Ανάλογα με τη χρήση του αποσμητικού, αυτά τα φυσίγγια διαρκούν συνήθως μερικούς μήνες και κοστίζουν περίπου 10 £.

Για εκείνα τα οχήματα που δεν διαθέτουν ενσωματωμένη συσκευή αποσμητικού χώρου, εξετάστε μια σειρά αποσμητικά που μπορούν είτε να τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο στο ταμπλό, για παράδειγμα, είτε μια σειρά από απλά αποσμητικά αεροζόλ που μπορούν απλά να ψεκαστούν γύρω από το εσωτερικό του αυτοκίνητο, δίνοντας μια γρήγορη ώθηση φρεσκάδας όταν απαιτείται. Και οι δύο επιλογές είναι διαθέσιμες σε μια σειρά αρωμάτων, είναι εύχρηστες και δεν αφορούν συγκεκριμένα τον κατασκευαστή, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε μάρκα ή μοντέλο.